~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ληστεία σε υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νέα Μάκρη






Τρεις άγνωστοι δράστες μετέβησαν στις 14:42 με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. σε υποκατάστημα της Alpha Bank στη Λεωφόρο Μαραθώνος 81 στη Νέα Μάκρη και έκλεψαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ATM.

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Ανατολική Αττική News//zougla.gr







Ληστεία… αλά Σικάγο στην Alpha Bank Νέας Μάκρης


Ληστεία… αλά Σικάγο στην Alpha Bank Νέας Μάκρης

Μια από τις πλέον απίστευτες ληστείες που έχουν σημειωθεί ποτέ σε ελληνική τράπεζα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υποκατάστημα της Alhpa Bank της Νέας Μάκρης.
Λίγο μετά τις δύο και μισή το μεσημέρι, την ώρα που οι υπάλληλοι της τράπεζας άδειασαν το ATM περιμένοντας την χρηματαποστολή να παραλάβει τα λεφτά, ένα τζιπ μάρκας Land Rover έπεσε με δύναμη στην μπροστινή τζαμαρία, συντρίβοντας τα τζάμια.

Για δευτερόλεπτα οι υπάλληλοι πίστεψαν ότι είχε συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα. Προς δυσάρεστη έκπληξή τους όμως, από το όχημα βγήκαν δύο μεγαλόσωμοι «εισβολείς» οι οποίοι κινήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα προς τον υποδιευθυντή του καταστήματος, άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο ΑΤΜ και σε ελάχιστο χρόνο έφυγαν τρέχοντας προς τη λεωφόρο Μαραθώνος.
Εκεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους περίμεναν δύο οπλισμένοι μοτοσικλετιστές και όλοι μαζί εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το παρήγορο για τους υπαλλήλους της Alpha Bank είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά, αλλά είναι σίγουρο ότι το σοκ από τη συγκεκριμένη εμπειρία δύσκολα θα ξεπεραστεί.